Kerti csodák...

A weboldalamon látható képek, képes-gondolatok, üzenetek, és sorválasztók
egyedi tervezésűek, kivitelezésűek. Származási hely: A Lelked Kertje.

https://alelkedkertje.ning.com/

"A kerti képek bemutató jellegűek, nem eladók!"

"Könnyű a Napnak, mert nem kell szólnia ahhoz, hogy a pirkadat pírjával reményt öntsön a szívünkbe, sem a virág szirmán a harmatcseppnek, hogy parányi ékkőként beragyogja a lelkünket. Egyszerűen csak vannak, nem tesznek semmit és létük csodája önmagunk csodájának felismeréséhez segít."

Biegelbauer Pál

A képeket időnként cserélem!

"Nincs semmi, ami gazdagság, pénz, kincs, hírnév,

mely többet adhatna egy virágnyi szeretetnél ..."

Isten áldjon!  Le jardinier

Kedveském!

"Szintén nagy áldás látni hogyan növekszik a gyümölcs, hogyan cseperednek a növénykék, hogyan fejlődik és növekszik a virág ... Így volt ez és napjainkban is így van a kerti tavacskánál is. Ahogy megérett, beérett, sorban érkeztek a lakók is. Vízicsigák, s ha emlékszel még, így érkezett a tavacska köré egy csodálatos virág is ... Aztán érkeztek a szitakötők, nem győztem gyönyörködni bennük. Az egyik aranyló barnás színű volt, a másik azúrkék ...

Lassan, de belakódott a tavacska és környezete ... Valamiből otthon lett. Jöttek a mézmadarak, a kolibrik és megannyi madárka, zöldes hátú iciri-piciri, mert rátaláltak egy virágra, melynek nektárját kedvelik. Pedig emberi környezetben van, s ez is bizonyítja, hogy a természetből egy szeletke, s a természet élóvilágából apró csodák bizalommal, szeretettel köszönnek be az emberi "világba", ha csak egy kicsi időre is."

                     

Isten áldjon!

Szeretettel, Le jardinier

                                  

"Egyre inkább úgy érzem, hogy a "legegyszerűbb" a legszebb. Nehéz megfogalmazni, mi a természetes, mi az egyszerű, mert jelen világunkban hajlamosak úgy gondolni a természetesre, az egyszerűre, hogy talán szegényes, igénytelen, stb... Ez a tény is megmutatja, hogy nagyon sokan mennyire eltávolodtak a természettől, a természetestől. A természetest felcseréltek a művire, melyek között nagyon sok a bóvli, az értéktelen kacat, vagy a számomra szintén bóvli kacat, bár meglehet, hogy milliókba kerül.

Így hát kívánom Neked az egyszerű természetességet, valahogy úgy, ahogy Isten is megteremtette."

Isten áldjon!

Szeretettel, Le jardinier

"A napsütésben a csobbanó vízcseppek olyanok, mint apró drágakövek ... Hát nem gyönyörű? Ülni mellette, hallgatni a víz csobogását, látni, ahogy a vízinövényke enyhén ringatódzik a vízen, s a halacskák is nagy jókedvükben jót lubickolnak, fenséges látvány."

"Megfigyeltem, hogy a visszazubogó víz alatt szeretnek időzni ... Olyan, mint egy vízesés. Meg is értem őket :), no és itt a kékek fenséges kékje ..."