Kézműves munkák másképpen

A weboldalamon látható képek, képes-gondolatok, üzenetek, és sorválasztók
egyedi tervezésűek, kivitelezésűek. Származási hely: A Lelked Kertje.
https://alelkedkertje.ning.com/

A Kerti képek bemutató jellegűek, nem eladók!

"Még késő este is ott motoszkált a fejemben egy tény, hogy mindenkinek más az igénye, mások az álmai, vágyai, és nincs két egyforma ember, akinek igazán, őszintén tetszik valami, > > > vagyis egy jóleső borzongás fut át rajta, és furcsa mód megdobogtatja a szívét is ...

Ezek a tárgyak, melyeket készítek nem bírnak művészi adottsággal. A műkereskedelemben értékük nincs, híresek sem lesznek. E tárgyak szeretettel készülnek. Gyermeki izgalommal, és kifejezhetetlen nagy örömmel, amikor egy-egy tárgy elkészül.

Isten gondviselésében elindult egy folyamat, ennek okán láttam neki kézműves tárgyakat készíteni. E pillanatokban elmondható, hogy a földkerekség számos országába jutottak el úgy, hogy emberek választottak a tárgyakról készült igényes fotókból, a fotókhoz mellékelt történetekből, üzenetekből, és küldték tovább szeretteiknek is. Gyógyultak örömükben kicsik, nagyok, idősek, és sok-sok beteg is. Nincs pénz, mellyel helyettesíthető lenne a "látvány", amikor egy beteg kicsi gyermek, egy sehol másutt nem kapható színes képekkel teli mesekönyvet szorongathatott a kezében ... Szívek lettek békésebbek akkor is, amikor Szent Karácsony idejében mégis jutott valaki szerettének a fenyőfája alá ajándék.

A műkincseket a műgyűjtők még életüknél is jobban féltik. Titkos szobákban őrzött falakon függenek, vagy bombabiztos üvegszekrényekben pózolnak. Az igazi kincs, - mely szinte semmibe sem kerül - , az a kincs, mely belőled, általad születik."

Le jardinier

"Fui, quod es, quod eris sum" A lelked ♥ kertje

"Minden virág elmond valamit a földről, mely őt növekedéshez segítette, s a fényről, mit beleszőtt önmagába. Ugyanígy vallanak tetteink is magunkról."

Szent-Gály Kata

"Fui, quod es, quod eris sum" A lelked ♥ kertje

"Legyetek olyanok, mint két oszlop, amely ugyanazt a tetőt tartja, de ne kezdjétek birtokolni egymást: hagyjátok meg a másik függetlenségét. Ugyanazt a tetőt támasszátok - ez a tető pedig a szeretet."

Kahlil Gibran

"Fui, quod es, quod eris sum" A lelked ♥ kertje

"Ott kezdődik a szeretet, ahol már

nincs ajándék, amelyre számíthatunk."

Antoine de Saint-Exupéry

"Fui, quod es, quod eris sum" A lelked ♥ kertje

"Fui, quod es, quod eris sum" A lelked ♥ kertje

"Ugy áldjon meg isten neved napján,
Hogy beérhesd vele minden órán.
Legyen élted mint a virágos fa:
Remény s öröm virágozzék rajta."

Vörösmarty Mihály

"Fui, quod es, quod eris sum" A lelked ♥ kertje

"Biztos veled is megesett: a szomorúság úgy csap állon,

hogy a fény-kárpit szétreped s az élet értelmetlen álom.

Sötét a szív, halál-hideg s hogy önmagunkat fölvidítsuk,

mint irgalmas nővéreket, emlékeinket odahívjuk."

Jevgenyij Alekszandrovics Jevtusenko

"Fui, quod es, quod eris sum" A lelked ♥ kertje

"Az ősz a hangulatok kiapadhatatlan forrásaként hat az érzékeny lélekre, és minden olvasásra érdemes költőt megihletett, hogy néhány

mélabús sorban megörökítse."

Jane Austen