Kézműves munkák másképpen

A weboldalamon látható képek, képes-gondolatok, üzenetek, és sorválasztók
egyedi tervezésűek, kivitelezésűek. Származási hely: A Lelked Kertje.

https://alelkedkertje.ning.com/

A Kerti képek bemutató jellegűek, nem eladók!

"Még késő este is ott motoszkált a fejemben egy tény, hogy mindenkinek más az igénye, mások az álmai, vágyai, és nincs két egyforma ember, akinek igazán, őszintén tetszik valami, > > > vagyis egy jóleső borzongás fut át rajta, és furcsa mód megdobogtatja a szívét is ...

Ezek a tárgyak, melyeket készítek nem bírnak művészi adottsággal. A műkereskedelemben értékük nincs, híresek sem lesznek. E tárgyak szeretettel készülnek. Gyermeki izgalommal, és kifejezhetetlen nagy örömmel, amikor egy-egy tárgy elkészül.

Isten gondviselésében elindult egy folyamat, ennek okán láttam neki kézműves tárgyakat készíteni. E pillanatokban elmondható, hogy a földkerekség számos országába jutottak el úgy, hogy emberek választottak a tárgyakról készült igényes fotókból, a fotókhoz mellékelt történetekből, üzenetekből, és küldték tovább szeretteiknek is. Gyógyultak örömükben kicsik, nagyok, idősek, és sok-sok beteg is. Nincs pénz, mellyel helyettesíthető lenne a "látvány", amikor egy beteg kicsi gyermek, egy sehol másutt nem kapható színes képekkel teli mesekönyvet szorongathatott a kezében ... Szívek lettek békésebbek akkor is, amikor Szent Karácsony idejében mégis jutott valaki szerettének a fenyőfája alá ajándék.

A műkincseket a műgyűjtők még életüknél is jobban féltik. Titkos szobákban őrzött falakon függenek, vagy bombabiztos üvegszekrényekben pózolnak. Az igazi kincs, - mely szinte semmibe sem kerül - , az a kincs, mely belőled, általad születik."

Le jardinier.

"Fui, quod es, quod eris sum" A lelked ♥ kertje

Most segíts meg, Mária,


ó irgalmas Szűzanya.
Keservét a búnak-bajnak eloszlatni van hatalmad.
Hol ember már nem segíthet, a Te erőd nem törik meg.
Hő imáit gyermekidnek, nem, Te soha nem veted meg.
Hol a szükség kínja nagy, mutasd meg, hogy anya vagy.
Most segíts meg, Mária, ó irgalmas Szűzanya.

Ámen

"Fui, quod es, quod eris sum" A lelked ♥ kertje

"Fui, quod es, quod eris sum" A lelked ♥ kertje

"Fui, quod es, quod eris sum" A lelked ♥ kertje

"Fui, quod es, quod eris sum" A lelked ♥ kertje