Kézműves munkák... 

A weboldalamon látható képek, képes-gondolatok, üzenetek, és sorválasztók
egyedi tervezésűek, kivitelezésűek. Származási hely: A Lelked Kertje.
https://alelkedkertje.ning.com/

A Kerti képek bemutató jellegűek, nem eladók!

"Még késő este is ott motoszkált a fejemben egy tény, hogy mindenkinek más az igénye, mások az álmai, vágyai, és nincs két egyforma ember, akinek igazán, őszintén tetszik valami, > > > vagyis egy jóleső borzongás fut át rajta, és furcsa mód megdobogtatja a szívét is ...

Ezek a tárgyak, melyeket készítek nem bírnak művészi adottsággal. A műkereskedelemben értékük nincs, híresek sem lesznek. E tárgyak szeretettel készülnek. Gyermeki izgalommal, és kifejezhetetlen nagy örömmel, amikor egy-egy tárgy elkészül.

Isten gondviselésében elindult egy folyamat, ennek okán láttam neki kézműves tárgyakat készíteni. E pillanatokban elmondható, hogy a földkerekség számos országába jutottak el úgy, hogy emberek választottak a tárgyakról készült igényes fotókból, a fotókhoz mellékelt történetekből, üzenetekből, és küldték tovább szeretteiknek is. Gyógyultak örömükben kicsik, nagyok, idősek, és sok-sok beteg is. Nincs pénz, mellyel helyettesíthető lenne a "látvány", amikor egy beteg kicsi gyermek, egy sehol másutt nem kapható színes képekkel teli mesekönyvet szorongathatott a kezében ... Szívek lettek békésebbek akkor is, amikor Szent Karácsony idejében mégis jutott valaki szerettének a fenyőfája alá ajándék.

A műkincseket a műgyűjtők még életüknél is jobban féltik. Titkos szobákban őrzött falakon függenek, vagy bombabiztos üvegszekrényekben pózolnak. Az igazi kincs, - mely szinte semmibe sem kerül - , az a kincs, mely belőled, általad születik."

Le jardinier.

"Fui, quod es, quod eris sum" A lelked ♥ kertje


"Ha szeretsz valakit, akkor a részeddé válik. Része mindannak, amit teszel. Benne van a levegőben, amit beszívsz, a vízben, amit megiszol, a vérben, ami az ereidben folyik. Az érintése örökké megmarad a bőrödön, a hangja örökké a füledben cseng, a szavai örökké a fejedben járnak. Ismered minden álmát, mert a rosszak a te szívedet is megsebzik, a szépek pedig téged is boldoggá tesznek. És nem tartod őt tökéletesnek, hanem ismered minden hibáját, tudod róla a teljes igazságot, felfedezed a legrejtettebb titkait, de mindez nem ijeszt el tőle; sőt ettől csak még jobban szereted őt, mert nem vágysz a tökéletességre.

Csakis őt akarod."

Cassandra Clare

"Fui, quod es, quod eris sum" A lelked ♥ kertje


"A dalok kiválasztják az órájukat és az évszakukat. Ha bádoghangot hallasz, annak megvan az oka. A dallam a szívedből származik, és sáros kútból nem lehet tiszta vizet meríteni. Hagynod kell, hogy a hordalék leülepedjen, különben úgy fog csörömpölni a zenéd, mint a repedt harang."

Patrick James Rothfuss

"Fui, quod es, quod eris sum" A lelked ♥ kertje

"Fui, quod es, quod eris sum" A lelked ♥ kertje


"Remélem, hogy egy napon ezek a kedves kis tárgyak olyan pillantások elébe kerülhetnek, akiknek gazdái maradandó értékeket fedeznek fel minden olyanban, amit az ember szívvel, lélekkel, gondos keze munkájával készít."


Le jardinier

"Fui, quod es, quod eris sum" A lelked ♥ kertje

"Fui, quod es, quod eris sum" A lelked ♥ kertje

"Fui, quod es, quod eris sum" A lelked ♥ kertje

"Szív alapra helyezett saját készítésű virágkompozíció"


"A legjobb ajándékokat nem lehet becsomagolni... mégis megmaradnak örökre."

Bill Watterson