Lelki üzenetek
Postaládája

A weboldalamon látható képek, képes-gondolatok, üzenetek, és sorválasztók
egyedi tervezésűek, kivitelezésűek. Származási hely: A Lelked Kertje.

https://alelkedkertje.ning.com/

A Kerti képek bemutató jellegűek, nem eladók!

Kedves Látogató!

A lelki üzeneteket időnként cserélem.

Köszönöm a megtisztelő figyelmed!
testvér

János 1,9-10 - "Az Ige volt az igazi világosság, amely minden embert megvilágosít. A világba jött, a világban volt, általa lett a világ."

"A hegyek, a folyók, az erdők, a virágok, a szeretett személy - ezek az élet igazi csodái. De ha megengedjük magunknak, hogy elvesszünk a múlt szenvedéseiben vagy a jövő miatt érzett félelmekben és aggodalmakban, nem leszünk képesek itt és most észrevenni ezeket a csodákat."
Nhat Hanh Thich

"Nhat Hanh Thich >>> Vietnami születésű zen mester, buddhista tanító, most 88 éves. Fő vesszőparipája a béke, a bennünk kimunkált béke, mert csakis akkor tudunk tenni a béke érdekében, ha mi magunk is minden sejtünkben átérezzük, és megéljük. Minden lépésünk a békével kezdődik és fejeződik be. S e felhőtlen békére való törekvés nem csak tetteinkben, de elsődlegesen tetteinket megelőző érzéseinkben, gondolatainkban is jelen kell, hogy legyen. Nevéhez, béke-munkásságához szervesen kötődik egy 600 fős szerzetesekből, apácákból álló közösség, mely szerte e világban hirdeti a békét. Fáradhatatlanul munkálkodnak a világi közösségekben, iskolákban, munkahelyeken, mindenhol, ahol emberek léteznek, hogy élve tartsák az emberek tudatában a békére való elsődleges törekvés vágyát. Szó szerint alulról építkező békeaktivisták szerveződtek a világ minden pontján. A mester 1961-ben elutazott Amerikába, hogy számtalan helyen, formában, így a Princeton egyetemen is elültesse a vágyat a hallgatóságban ... Amerikában, Ázsiában, Európa számos országában épültek kolostorok. Napjainkban is fáradhatatlanul szolgál tanítványaival együtt, s mindenkivel, kinek szívügye a béke. Tanítványai csak így szólítják "Tay, vagy Tie, mely annyit jelent, hogy "tanár". Lám, lám egy zen mester, buddhista tanító megszívlelendő gondolatait olvashattuk, mely hűen tükrözi azon igazságot, melyet kevesen ismernek. Mégpedig a valóban jóra törekvés,a valóban helyes út, a szeretetben vágyott, gondolt törekvés halhatatlanságát, mely kiváltsága lehet mindenkinek. Mindenkinek nemtől, bőrszíntől, végzettségtől, társadalmi pozíciótól, vallási, és sok más hovatartozástól függetlenül."

"Fui, quod es, quod eris sum" A lelked ♥ kertje

Le jardinier